Grill

IBERICO PROCUREUR

GEWICHT: 1,7 KG

ARTIKELNUMMER: 27601002

Het Iberico-varken is algemeen bekend als het beste en meest smaakvolle varkensras ter wereld door zijn nootachtige smaak. Deze Iberico procureur is langzaam sous-vide gegaard en subtiel gekruid met grove Provençaalse kruiden. Geliefd bij velen als “pulled pork” en dan ook uitermate geschikt voor bereiding op de BBQ.

Au-Bain-Marie

Verwarm de procureur in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C. Serveer vervolgens als steak of pulled pork gerecht.

Steamer

Verwarm de procureur in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C. Serveer vervolgens als steak of pulled pork gerecht.

Grill

Portioneer de procureur en grill de porties voor 5 minuten per kant op 200 °C. Serveer vervolgens als steak of pulled pork gerecht.

Pan

Portioneer de procureur en verwarm 5 minuten per kant op middelhoog vuur. Haal de porties eerst door de bloem voor het beste resultaat. Serveer vervolgens als steak of pulled pork gerecht.

92% varkensvlees, water, dextrose, antioxidant (E331, E300),  kruiden en specerijen, knoflook, gemodificeerd zetmeel, natuurlijk aroma, zout, maltodextrine, raapolie.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 1101
Energie kcal 262
Vet 22,0 g
– waarvan verzadigd vet 7,7 g
Koolhydraten 1,2 g
– waarvan suiker 0,6 g
Vezel 0,3 g
Eiwit 15,5 g
Zout 1,1 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN