Het Iberico-varken is algemeen bekend als het beste en meest smaakvolle varkensras ter wereld door zijn nootachtige smaak. Deze Iberico procureur is langzaam sous-vide gegaard en subtiel gekruid met grove Provençaalse kruiden. Geliefd bij velen als “pulled pork” en dan ook uitermate geschikt voor bereiding op de BBQ.
Au-Bain-Marie
Verwarm de procureur in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C. Serveer vervolgens als steak of pulled pork gerecht.
Steamer
Verwarm de procureur in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C. Serveer vervolgens als steak of pulled pork gerecht.
Grill
Portioneer de procureur en grill de porties voor 5 minuten per kant op 200 °C. Serveer vervolgens als steak of pulled pork gerecht.
Pan
Portioneer de procureur en verwarm 5 minuten per kant op middelhoog vuur. Haal de porties eerst door de bloem voor het beste resultaat. Serveer vervolgens als steak of pulled pork gerecht.