Oosters

INDONESISCHE RENDANG

GEWICHT: 2 KG

ARTIKELNUMMER: 17601003

Een ware klassieker uit de Indonesische keuken. We hebben de rendang sous-vide gestoofd in kokosmelk met gember, sereh en laos, wat resulteert in een heerlijk smaakvol, kruidig en mals gerecht. Selamat Makan!

Au-Bain-Marie

Verwarm de rendang in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de rendang in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

68% rundvlees, kruidenpasta (water, kruiden en specerijen (gember, sereh, laos, kurkuma, koriander, komijn, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, chilies, nootmuskaat, foelie), kokosmelk (kokosmelk, maltodextrine, melkeiwit), ui, knoflook, zonnebloemolie, kokos, gula djawa (palmsuiker, melasse), tamarinde, kemirinoten, zout, zetmeel), kokosextract, zetmeel, rijstmeel, dextrose, kikkererwt, citroenvezel, bouillonpoeder (gemodificeerd zetmeel, ui, aroma, suiker, tomaat, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen), invertsuikerstroop, natuurazijn, smaakversterker (E621), gember, natuurlijk aroma, paprikaconcentraat.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 553
Energie kcal 131
Vet 4,4 g
– waarvan verzadigd vet 2,7 g
Koolhydraten 6,7 g
– waarvan suiker 2,6 g
Vezel 0,9 g
Eiwit 15,8 g
Zout 1,0 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN