Een ware klassieker uit de Indonesische keuken. We hebben de rendang sous-vide gestoofd in kokosmelk met gember, sereh en laos, wat resulteert in een heerlijk smaakvol, kruidig en mals gerecht. Selamat Makan!

Een ware klassieker uit de Indonesische keuken. We hebben de rendang sous-vide gestoofd in kokosmelk met gember, sereh en laos, wat resulteert in een heerlijk smaakvol, kruidig en mals gerecht. Selamat Makan!
Au-Bain-Marie
Verwarm de rendang in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.
Steamer
Verwarm de rendang in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.
68% rundvlees, kruidenpasta (water, kruiden en specerijen (gember, sereh, laos, kurkuma, koriander, komijn, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, chilies, nootmuskaat, foelie), kokosmelk (kokosmelk, maltodextrine, melkeiwit), ui, knoflook, zonnebloemolie, kokos, gula djawa (palmsuiker, melasse), tamarinde, kemirinoten, zout, zetmeel), kokosextract, zetmeel, rijstmeel, dextrose, kikkererwt, citroenvezel, bouillonpoeder (gemodificeerd zetmeel, ui, aroma, suiker, tomaat, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen), invertsuikerstroop, natuurazijn, smaakversterker (E621), gember, natuurlijk aroma, paprikaconcentraat.
Voedingswaarden per 100g:
Energie kJ | 553 |
Energie kcal | 131 |
Vet | 4,4 g |
– waarvan verzadigd vet | 2,7 g |
Koolhydraten | 6,7 g |
– waarvan suiker | 2,6 g |
Vezel | 0,9 g |
Eiwit | 15,8 g |
Zout | 1,0 g |
Bevroren | bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.
Vers | bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.