KALFS OSSOBUCO IN JUS

GEWICHT: 250 gram

ARTIKELNUMMER: 17602004

Geliefd als klassiek Italiaans gerecht. Gelukkig hebben we deze kalfs ossobuco al tot in de perfectie gegaard, zodat u hem binnen enkele minuten aan uw gasten kunt serveren. Bon Appetit!

Au-Bain-Marie

Verwarm de ossobuco in de vacuüm verpakking voor 12 minuten op 85 °C.

Pan

Verwarm een pan met wat olie of boter op middelhoog vuur. Verwarm de ossobuco met de jus voor 8 minuten. Keer regelmatig.

Oven

Plaats de ossobuco met de jus in een ovenschaal. Plaats de ovenschaal een voorverwarmde oven oven op 200°C. Bak in ca. 12 minuten af.

80% kalfsvlees, 20% jus (water, bouillon (runderextract, maltodextrine, gistextract, suiker, zout, gekarameliseerde suiker), gemodificeerd maïszetmeel, suiker, zonnebloemolie, zout, natuurlijke aroma’s, voedingszuur (E270), verdikkingsmiddel (E412), conserveermiddel (E211 , E202)).

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 412
Energie kcal 98
Vet 2,6 g
– waarvan verzadigd vet 0,8 g
Koolhydraten 1,3 g
– waarvan suiker 0,5 g
Vezel 0 g
Eiwit 17 g
Zout 0,30 g

 

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN