Geliefd als klassiek Italiaans gerecht. Gelukkig hebben we deze kalfs ossobuco al tot in de perfectie gegaard, zodat u hem binnen enkele minuten aan uw gasten kunt serveren. Bon Appetit!

GEWICHT: 250 gram
ARTIKELNUMMER: 17602004
Geliefd als klassiek Italiaans gerecht. Gelukkig hebben we deze kalfs ossobuco al tot in de perfectie gegaard, zodat u hem binnen enkele minuten aan uw gasten kunt serveren. Bon Appetit!
Au-Bain-Marie
Verwarm de ossobuco in de vacuüm verpakking voor 12 minuten op 85 °C.
Pan
Verwarm een pan met wat olie of boter op middelhoog vuur. Verwarm de ossobuco met de jus voor 8 minuten. Keer regelmatig.
Oven
Plaats de ossobuco met de jus in een ovenschaal. Plaats de ovenschaal een voorverwarmde oven oven op 200°C. Bak in ca. 12 minuten af.
80% kalfsvlees, 20% jus (water, bouillon (runderextract, maltodextrine, gistextract, suiker, zout, gekarameliseerde suiker), gemodificeerd maïszetmeel, suiker, zonnebloemolie, zout, natuurlijke aroma’s, voedingszuur (E270), verdikkingsmiddel (E412), conserveermiddel (E211 , E202)).
Voedingswaarden per 100g:
Energie kJ | 412 |
Energie kcal | 98 |
Vet | 2,6 g |
– waarvan verzadigd vet | 0,8 g |
Koolhydraten | 1,3 g |
– waarvan suiker | 0,5 g |
Vezel | 0 g |
Eiwit | 17 g |
Zout | 0,30 g |
Bevroren | bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.
Vers | bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.