Vlees

KALFSSUCADE

GEWICHT: 2,2 KG

ARTIKELNUMMER: 17602002

Een stukje vlees waar je alle kanten mee op kan. Dit heerlijke rosé kalfsvlees uit Nederland hebben we sous-vide gegaard, met een kleine hoeveelheid gekarameliseerde suiker eraan toegevoegd. Dat zorgt voor nét dat beetje extra wat je gasten zeker zullen waarderen.

Au-Bain-Marie

Verwarm de sucade in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de sucade in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

Grill

Portioneer de sucade en grill de porties voor 5 minuten per kant op 200 °C.

Pan

Portioneer de sucade en verwarm 5 minuten per kant op middelhoog vuur. Haal de porties eerst door de bloem voor het beste resultaat.

88% kalfsvlees, water, zetmeel, glucosestroop, zout, stabilisator (E500, E331), gebrande suiker.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 646
Energie kcal 154
Vet 8,8 g
– waarvan verzadigd vet 4,5 g
Koolhydraten 1,2 g
– waarvan suiker 0,1 g
Vezel 0,0 g
Eiwit 17,5 g
Zout 1,5 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN