Vlees

LAMSSCHENKEL

GEWICHT: 500 gram

ARTIKELNUMMER: 47601002

Heerlijk lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Wij hebben de lamsschenkel aan het bot sous-vide gegaard met knoflook en rozemarijn. Smeuïg mals vlees met karakter is het resultaat. De smaakvolle jus kun je gebruiken om je gerecht verder mee af te maken en het gerecht nóg meer smaak en diepte te geven.

Au-Bain-Marie

Verwarm de lamsschenkel in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de lamsschenkel in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

82% lamsvlees, kalfsjus (rundvlees, water, wortel, prei, ui, gemodificeerd zetmeel, suikerbietensap, appelsap, citroensap, pectine, rode wijn, tomaat, zout, aroma, suiker, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen (o.a. rozemarijn), knoflook, maltodextrine, natuurlijk aroma), zeezout, dextrose, rijstebloem, ui, bamboevezel, aardappelvezel, paprika.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 1026
Energie kcal 244
Vet 20,9 g
– waarvan verzadigd vet 10,0 g
Koolhydraten 1,3 g
– waarvan suiker 0,2 g
Vezel 0,1 g
Eiwit 13,6 g
Zout 0,9 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN