Gekonfijte kippendijen, traditioneel gekruid met knoflook, tijm en rozemarijn. Waarom dijenvlees in plaats van kipfilet? Simpelweg omdat dijenvlees meer smaak bevat. Smaakvol, mals en zacht: jouw gasten zullen smullen.

Gekonfijte kippendijen, traditioneel gekruid met knoflook, tijm en rozemarijn. Waarom dijenvlees in plaats van kipfilet? Simpelweg omdat dijenvlees meer smaak bevat. Smaakvol, mals en zacht: jouw gasten zullen smullen.
Au-Bain-Marie
Verwarm de kippendijen in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.
Steamer
Verwarm de kippendijen in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.
Pan
Bak de kippendijen, op de velkant, voor 8 minuten op middelhoog vuur in een anti-aanbak pan voor een krokant resultaat.
97% kippendijen, knoflook, zout, tijm, rozemarijn.
Voedingswaarden per 100g:
Energie kJ | 682 |
Energie kcal | 162 |
Vet | 9,7 g |
– waarvan verzadigd vet | 2,5 g |
Koolhydraten | 0,2 g |
– waarvan suiker | 0,2 g |
Vezel | 0,1 g |
Eiwit | 18,9 g |
Zout | 1,0 g |
Bevroren | bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.
Vers | bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.