Simpel, maar smaakvol. De romige klassieker met kippendijenvlees en verse champignons als basis, verfijnd met kruiden. Deze ragout vol vlees barst zo van smaak, maar laat toch genoeg ruimte over voor jouw persoonlijke twist.

Simpel, maar smaakvol. De romige klassieker met kippendijenvlees en verse champignons als basis, verfijnd met kruiden. Deze ragout vol vlees barst zo van smaak, maar laat toch genoeg ruimte over voor jouw persoonlijke twist.
Au-Bain-Marie
Verwarm de ragout in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.
Steamer
Verwarm de ragout in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.
43% kippendijen, water, 11% champignon, room, gemodificeerd zetmeel (tarwe), tarwebloem, ui, gemodificeerd zetmeel, maltodextrine, zout, natuurlijk aroma, kruiden en specerijen, prei, raapolie, gehydrolyseerd eiwit (HVP) (tarwe), aroma, suiker, smaakversterker (E621, E631), bladselderij.
Voedingswaarden per 100g:
Energie kJ | 593 |
Energie kcal | 141 |
Vet | 8,9 g |
– waarvan verzadigd vet | 3,8 g |
Koolhydraten | 5,9 g |
– waarvan suiker | 0,6 g |
Vezel | 0,2 g |
Eiwit | 9,4 g |
Zout | 0,7 g |
Bevroren | bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.
Vers | bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.