Stoof

STOOF VAN HAZENPEPER

GEWICHT: 2 KG

ARTIKELNUMMER: 67601001

Ons hazenvlees is afkomstig van Nederlandse bodem en is mooi dieprood van kleur. We hebben het hazenvlees sous-vide gegaard en gepaard met rode wijn, paddenstoel, zilverui en spek. De binding met kruidkoek resulteert in een krachtige stoof.

Au-Bain-Marie

Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

Pan

Verwarm de stoof voor 10 tot 15 minuten op middelhoog vuur.

40% hazenvlees, water, paddenstoel, spek (varkensvlees, aroma, glucosesiroop, specerij extract, palmvet, gehydrolyseerd eiwit (raapzaad, mais), rookaroma, rook), zilverui, kalfsjus (rundvlees, water, wortel, prei, ui, gemodificeerd zetmeel, suikerbietensap, appelsap, citroensap, pectine, rode wijn, tomaat, zout, aroma, suiker, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen, maltodextrine, natuurlijk aroma), ontbijtkoek (roggebloem, glucose-fructose stroop, invertsuikerstroop, roggemoutmeel, aardappelzetmeel, kruiden en specerijen), gemodificeerd zetmeel, olijfolie.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 498
Energie kcal 117
Vet 5,5 g
– waarvan verzadigd vet 1,5 g
Koolhydraten 6,4 g
– waarvan suiker 2,6 g
Vezel 0,6 g
Eiwit 10,8 g
Zout 0,6 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN