Zacht, mager rosé kalfsvlees van Nederlandse bodem verrijkt met Hollandse groenten zoals uien, champignons en wortel. Langzaam gegaard in rode wijn jus voor een extra diepe smaak. Alle tonen en lagen proeven jouw gasten terug.

Zacht, mager rosé kalfsvlees van Nederlandse bodem verrijkt met Hollandse groenten zoals uien, champignons en wortel. Langzaam gegaard in rode wijn jus voor een extra diepe smaak. Alle tonen en lagen proeven jouw gasten terug.
Au-Bain-Marie
Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.
Steamer
Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.
Pan
Verwarm de stoof voor 10 tot 15 minuten op middelhoog vuur.
64% kalfsvlees, rode wijn, kalfsjus (rundvlees, water, wortel, prei, ui, gemodificeerd zetmeel, suikerbietensap, appelsap, citroensap, pectine, tomaat, aroma, suiker, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen, knoflook, maltodextrine, natuurlijk aroma), champignons, olijfolie, paprika, doperwtenextract, zout, invertsuikerstroop.
Voedingswaarden per 100g:
Energie kJ | 439 |
Energie kcal | 104 |
Vet | 3,2 g |
– waarvan verzadigd vet | 2,2 g |
Koolhydraten | 3,1 g |
– waarvan suiker | 2,5 g |
Vezel | 0,3 g |
Eiwit | 15,1 g |
Zout | 0,4 g |
Bevroren | bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.
Vers | bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.