Lekker mals sucadevlees afkomstig van Hollandse runderen. We hebben het vlees sous-vide gegaard in een jus van rode wijn met knoflook, kruidnagel en laurier. Het resulteert in heerlijk draadjesvlees wat je voelt smelten op de tong.

Lekker mals sucadevlees afkomstig van Hollandse runderen. We hebben het vlees sous-vide gegaard in een jus van rode wijn met knoflook, kruidnagel en laurier. Het resulteert in heerlijk draadjesvlees wat je voelt smelten op de tong.
Au-Bain-Marie
Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.
Steamer
Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.
Pan
Verwarm voor 10 tot 15 minuten op middelhoog vuur.
44% rundvlees, ui, kalfsjus (rundvlees, water, wortel, prei, ui, gemodificeerd zetmeel, suikerbietensap, appelsap, citroensap, pectine, rode wijn, tomaat, zout, aroma, suiker, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen (o.a. knoflook, kruidnagel, laurier), maltodextrine, natuurlijk aroma), olijfolie, gemodificeerd zetmeel, invertsuikerstroop, natuurazijn, zout, smaakversterker (E621).
Voedingswaarden per 100g:
Energie kJ | 454 |
Energie kcal | 108 |
Vet | 4,8 g |
– waarvan verzadigd vet | 1,4 g |
Koolhydraten | 5,2 g |
– waarvan suiker | 2,2 g |
Vezel | 0,4 g |
Eiwit | 10,6 g |
Zout | 0,8 g |
Bevroren | bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.
Vers | bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.