Heerlijk voor verschillende toepassingen. We hebben het dijenvlees van de Veluwse eend gemarineerd met knoflook, tijm en rozemarijn en vervolgens langzaam gekonfijt. Het resultaat is om te smullen.

Heerlijk voor verschillende toepassingen. We hebben het dijenvlees van de Veluwse eend gemarineerd met knoflook, tijm en rozemarijn en vervolgens langzaam gekonfijt. Het resultaat is om te smullen.
Au-Bain-Marie
Verwarm het eendenvlees in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.
Steamer
Verwarm het eendenvlees in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.
Pan
Verwarm 5 tot 8 minuten op middelhoog vuur.
97% eendenvlees, knoflook, zout, tijm, rozemarijn.
Voedingswaarden per 100g:
Energie kJ | 926 |
Energie kcal | 221 |
Vet | 16,8 g |
– waarvan verzadigd vet | 7,3 g |
Koolhydraten | 0,2 g |
– waarvan suiker | 0,2 g |
Vezel | 0,1 g |
Eiwit | 17,7 g |
Zout | 1,2 g |
Bevroren | bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.
Vers | bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.