CHEF ROY MOES – HAVEN VAN ZANDVOORT
“Ik was echt verrast. De producten waren boven verwachting. Ik kom normaal gesproken liever een paar uur eerder om het product zelf te maken, dan dat ik kant-en-klare producten ga gebruiken. De smaak overdonderde me echter. Ook mijn managers waren hier laaiend over, onwetend dat ik ze een prefab sucade had voorgeschoteld. Ze konden het niet geloven toen ze het eenmaal wisten.
De garing van de alle producten waren erg goed. De kalf -en rundersucade waren mijn favoriet. Het opwarmen in de pan ging makkelijk. De rundersucade was echt perfect. Niks overheerste, het was perfect in balans. Ik werd enorm enthousiast van de garing en smaak. Het had ook nog een lekkere bite. De kalfssucade was erg zacht.
Je merkt dat het vlees sous-vide voorgegaard is, een zachte maar geen doodse smaak. Het behoud juist de smaak. Je kunt je eigen draai aan de producten geven, maar je zou ze ook zo kunnen verwerken”.