Chefkok Roy Moes over Chevide: “Ik was echt verrast”.

Chefkok

CHEF ROY MOES – HAVEN VAN ZANDVOORT

“Ik was echt verrast. De producten waren boven verwachting. Ik kom normaal gesproken liever een paar uur eerder om het product zelf te maken, dan dat ik kant-en-klare producten ga gebruiken. De smaak overdonderde me echter. Ook mijn managers waren hier laaiend over, onwetend dat ik ze een prefab sucade had voorgeschoteld. Ze konden het niet geloven toen ze het eenmaal wisten.

De garing van de alle producten waren erg goed. De kalf -en rundersucade waren mijn favoriet. Het opwarmen in de pan ging makkelijk. De rundersucade was echt perfect. Niks overheerste, het was perfect in balans. Ik werd enorm enthousiast van de garing en smaak. Het had ook nog een lekkere bite. De kalfssucade was erg zacht.

Je merkt dat het vlees sous-vide voorgegaard is, een zachte maar geen doodse smaak. Het behoud juist de smaak. Je kunt je eigen draai aan de producten geven, maar je zou ze ook zo kunnen verwerken”.

“De klant heeft behoefte aan afwisseling op de menukaart. Daar is dit perfect voor”.

“De klant heeft behoefte aan afwisseling op de menukaart. Daar is dit perfect voor. Op het eerste gezicht zou je denken aan winterse producten, maar dat vind ik onzin. Waarom zou je niet ook in de zomer stoofvlees in een gerecht kunnen verwerken?

Deze producten leveren gemak, tijd en geld op. Door de lange houdbaarheid heb je minder derving. Door het gebruik van deze producten zou ik meer tijd met me gezin kunnen hebben. Een persoonlijke touch aan deze producten geven is voor mij wel echt belangrijk. Ik maak het liefst mijn eigen creaties. Dat kan met deze producten nog steeds”.