Chevide

THE FASTEST WAY OF SLOW COOKING

Wat Chevide bijzonder maakt

DE AUTHENTIEKE SMAAK VAN VROEGER

De authentieke en pure smaak van vroeger: gerechten die urenlang staan te sudderen en vlees dat van malsheid uit elkaar valt.
Ambachtelijke vleesgerechten met een lange bereidingstijd verdwijnen langzaam van de menukaart. Chevide brengt deze authentieke smaak van vroeger terug in de horeca met low&slow gegaarde producten.

Tot in de vezels

PUUR EN KLOPPEND

Wij bieden vlees met een verfijnde smaak, een optimale structuur en perfecte malsheid. Puur en kloppend tot in de vezels. We leveren alleen de beste kwaliteit. Van een klassieke American brisket, tot Provençaals gekonfijte kippendijen en Iberico procureur: Chevide biedt verschillende opties aan om je menukaart te verrijken.

Bereid vanuit vakmanschap

VOOR CHEFS, DOOR CHEFS

De producten van Chevide zijn bereid vanuit vakmanschap, door een samenwerking tussen chefs en slagers. Op die manier zijn we verzekerd van de hoogste kwaliteit. Zo is ons vlees afkomstig van de beste vleesrassen, zoals Angus en Iberico. Het vlees is met aandacht en ambacht door onze slagers verwerkt. Vervolgens voorzien onze chefs, afhankelijk van het soort vlees, het vlees van een heerlijke marinade en/of rub. Dit geeft het vlees alvast een heerlijke rijke smaak, maar laat voldoende verbeelding over voor de chefs eigen signatuur.

“ Consistent én makkelijk in gebruik. Met een juiste bereidingsinstructie zal zelfs een amateur-chef het gerecht kunnen maken.”

CHEF ARJAN BUWALDA – CLUB NAUTIQUE ZANDVOORT

Vol van smaak

LOW&SLOW GEGAARD

De producten van Chevide zijn low&slow bereid, voornamelijk op de sous-vide wijze. Het vlees wordt op een constante temperatuur gegaard. Vervolgens is het vlees direct vacuüm verpakt waardoor de smaken, textuur, sappen, vitaminen en mineralen van het vlees behouden blijven. De constante garing zorgt tevens voor een consistente kwaliteit. Zo zet jij als chef een extreem mals en smaakvol stukje vlees op tafel.

Tijdbesparend

HET GEMAK VAN NU

Een aanzienlijk tekort aan personeel en tijd in de keuken: de enorme druk binnen de horeca is een groot en blijvend probleem. Inboeten op de gerechten die de keuken verlaten is echter geen optie. Meer gemak is daarom juist in deze tijd belangrijk. Chevide helpt mee om ook met minder tijd en personeel alsnog kwalitatief goede producten te kunnen serveren aan uw klanten. Door de low&slow garing is het vlees namelijk snel en eenvoudig te bereiden. Hierdoor zet jij als chef in een handomdraai authentieke gerechten op tafel. Daarnaast wordt het vlees diepvries geleverd, wat zorgt voor minder derving. Liever vers? Ook dan bent u verzekerd van een lange houdbaarheid van 42 dagen. Dit heeft financieel voordeel én is maatschappelijk verantwoord.

Toon je passie

JOUW PERSOONLIJKE TOUCH

Hoogwaardig voorgegaard, maar bereid met jouw persoonlijke touch. Door de snelle, eenvoudige bereiding kan het keukenpersoneel zich weer richten op de passie van het koken en het bieden van beleving aan de gasten. Jij maakt echter het gerecht helemaal eigen door het toevoegen van je eigen saus, garnering, bijgerechten en de wijze waarop het vlees bereid wordt. Jouw eigen creatieve signatuur aan ambachtelijk bereide vleesgerechten. Jij maakt Chevide bijzonder.