Oosters

INDIASE LAMSCURRY

GEWICHT: 2 KG

ARTIKELNUMMER: 47601001

Een absolute aanrader wanneer je zoekt naar een Oosterse toevoeging voor je menukaart. We hebben het lamsvlees uit Nieuw-Zeeland gestoofd in yoghurt met o.a. gember, knoflook en masala kruiden. Romig en kruidig tegelijk, beide smaak en reuk zullen worden geprikkeld.

Au-Bain-Marie

Verwarm de curry in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de curry in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

79% lamsvlees, water, yoghurt (melk), ui, bouillonpoeder (gemodificeerd zetmeel, ui, aroma, zout, suiker, tomaat, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie), gember, kruiden en specerijen (nootmuskaat, kardemom, gember, piment, kurkuma, komijn, zwarte peper, kaneel, koriander), olijfolie.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 1013
Energie kcal 241
Vet 20,6 g
– waarvan verzadigd vet 9,8 g
Koolhydraten 2,0 g
– waarvan suiker 0,8 g
Vezel 0,3 g
Eiwit 12,5 g
Zout 0,5 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN