Vlees

RUNDERSUCADE IN JUS

GEWICHT: 2,1 KG

ARTIKELNUMMER: 17601006

Wat gaat er nou boven een botermalse, langzaam gegaarde sucade van Hollands rundvlees? We hebben de sucade sous-vide gegaard in eigen jus, verrijkt met knoflook, paprikapoeder, kruidnagel en tijm. Botermals en rijk van smaak. De jus geeft dat heerlijke authentieke gevoel.

Au-Bain-Marie

Verwarm de sucade in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de sucade in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

Grill

Portioneer de sucade en grill de porties voor 5 minuten per kant op 200 °C Verwarm de jus in de pan.

94% rundvlees, water, jus (aroma, gemodificeerd zetmeel, natuurlijk aroma, zout, kruiden en specerijen (o.a. mosterdzaad), ui, gejodeerd zout, tomaat, maltodextrine, lactose, zetmeel, gistextract, verdikkingsmiddel (E412), gebrande suikerstroop, suiker, zonnebloemolie, rundvleesextract), dextrose, antioxidant (E331, E300), raapolie.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 593
Energie kcal 141
Vet 5,3 g
– waarvan verzadigd vet 2,1 g
Koolhydraten 2,7 g
– waarvan suiker 1,2 g
Vezel 0,2 g
Eiwit 20,5 g
Zout 2,2 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN