Stoof

STOOF VAN RUND MET TRUFFEL

GEWICHT: 2 KG

ARTIKELNUMMER: 17601005

Met deze stoof ga je voor nét dat beetje extra. Heerlijk sucadevlees van Hollandse runderen, sous-vide gegaard in een jus van rode wijn met knoflook, laurier en truffel. Het truffel accent maakt het een bijzonder lekkere stoof waar je gasten zeker nog eens voor zullen terugkomen.

Au-Bain-Marie

Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

Pan

Verwarm de stoof voor 10 tot 15 minuten op middelhoog vuur.

45% rundvlees, kalfsjus (rundvlees, water, wortel, prei, ui, gemodificeerd zetmeel, suikerbietensap, appelsap, citroensap, pectine, rode wijn , tomaat, zout, aroma, suiker, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen (o.a. laurier), knoflook, maltodextrine, natuurlijk aroma), olijfolie, champignons, zonnebloemolie, 0,2% truffel, zout.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 445
Energie kcal 106
Vet 5,5 g
– waarvan verzadigd vet 1,6 g
Koolhydraten 2,0 g
– waarvan suiker 0,3 g
Vezel 0,1 g
Eiwit 11,4 g
Zout 0,5 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN