Chefkok Alistair McKimming over Chevide: “Dit is de toekomst”.

Chefkok

ALISTAIR MCKIMMING – CHEF GOLFCLUB HGE

“Wij hebben de producten van Chevide eerst uitgeprobeerd. De producten die we getest hebben zijn de Poussin Piri Piri, de Indiaanse lamscurry en de Oosterse Iberico buikspek. We hebben een goede ervaring gehad met deze producten. Het personeel heeft uiteraard ook geproefd en waren er alles erg over te spreken. De producten hebben een heerlijke smaak. Het bereiden van de producten ging goed.

De Poussin was een van mijn favorieten. Het is een mooie kleine portie en een erg smakelijk product. De Oosterse Iberico buikspek is al erg vol van smaak. Dit is fijn, omdat we gezien de tijdsdruk en het tekort aan personeel dan niet meer veel aan het product hoeven te doen. Ik zie zeker mogelijkheden om een eigen draai aan deze producten te geven”.

“ Dit is de toekomst. Het levert je zo veel op, meer dan alleen goede kwaliteit vlees. Dit product geeft minder druk op het personeel.”

“De producten van Chevide leveren snelheid, mise en place tijd, minder personeelskosten, gemak en kwaliteit. Het zorgt ervoor dat je zelfs met minder personeel je restaurant open kan houden, zonder een aantal dagen te hoeven sluiten. Je hebt ook meer tijd voor bijvoorbeeld administratieve zaken of privézaken. Het zorgt voor minder druk op het personeel.

Het levert je zo veel op, meer dan alleen goede kwaliteit vlees. Dit is de toekomst. Je moet dit als chef wel inzien en compleet achter het product kunnen staan. Ik zou er zeker mee kunnen werken”.