Gevogelte

FRANSE EENDENBOUT

GEWICHT: 320 gram

ARTIKELNUMMER: 37603002

Geliefd bij vele fans van de Franse keuken. De eendenbout is afkomstig van de Franse eend en net iets groter dan de Veluwse eendenbout. We hebben de eendenbout low & slow gekonfijt met knoflook en kruiden. Boterzacht, sappig en diep van smaak.

Au-Bain-Marie

Verwarm de eendenbout in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de eendenbout in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

Grill

Grill de eendenbout voor 15 minuten op 200 °C tot de eendenbout mooi goudbruin is.

Pan

Bak de eendenbout, op de velkant, voor 8 minuten op middelhoog vuur in een anti-aanbak pan voor een krokant resultaat.

97% eendenvlees, knoflook, zout, tijm, rozemarijn.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 926
Energie kcal 221
Vet 16,8 g
– waarvan verzadigd vet 7,3 g
Koolhydraten 0,2 g
– waarvan suiker 0,2 g
Vezel 0,1 g
Eiwit 17,7 g
Zout 1,2 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN