Geliefd bij vele fans van de Franse keuken. De eendenbout is afkomstig van de Franse eend en net iets groter dan de Veluwse eendenbout. We hebben de eendenbout low & slow gekonfijt met knoflook en kruiden. Boterzacht, sappig en diep van smaak.

Geliefd bij vele fans van de Franse keuken. De eendenbout is afkomstig van de Franse eend en net iets groter dan de Veluwse eendenbout. We hebben de eendenbout low & slow gekonfijt met knoflook en kruiden. Boterzacht, sappig en diep van smaak.
Au-Bain-Marie
Verwarm de eendenbout in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.
Steamer
Verwarm de eendenbout in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.
Grill
Grill de eendenbout voor 15 minuten op 200 °C tot de eendenbout mooi goudbruin is.
Pan
Bak de eendenbout, op de velkant, voor 8 minuten op middelhoog vuur in een anti-aanbak pan voor een krokant resultaat.
97% eendenvlees, knoflook, zout, tijm, rozemarijn.
Voedingswaarden per 100g:
Energie kJ | 926 |
Energie kcal | 221 |
Vet | 16,8 g |
– waarvan verzadigd vet | 7,3 g |
Koolhydraten | 0,2 g |
– waarvan suiker | 0,2 g |
Vezel | 0,1 g |
Eiwit | 17,7 g |
Zout | 1,2 g |
Bevroren | bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.
Vers | bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.