Grill

IBERICO RIBFINGERS

GEWICHT: 2 KG

ARTIKELNUMMER: 27601003

Gemaakt van Iberico varkensvlees, bekend om zijn nootachtige smaak. De ribfingers zijn gemaakt van het zachte vlees van de sparerib. Zonder bot, bomvol smaak. Wij hebben Ibérico ribfingers sous-vide gegaard met knoflook, zeezout, chilipeper, rozemarijn en tijm. Een traktatie voor de smaakpapillen.

Grill

Grill de ribfingers indirect op een temperatuur van 200°C voor ca. 15 minuten.

Oven

Plaats de ribfingers op bakpapier of bakmat in een voorverwarmde oven op 200°C. Bak ze in ca. 15 minuten af.

98% varkensvlees, zout, conserveermiddel (E250, E202), kruiden en specerijen, knoflook, ui zeezout, melasse, invertsuikerstroop, zonnebloemolie, natuurlijk aroma, gistextract, paprikaconcentraat.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 1043
Energie kcal 249
Vet 19,7 g
– waarvan verzadigd vet 6,8 g
Koolhydraten 4,6 g
– waarvan suiker 3,9 g
Vezel 0,4 g
Eiwit 14,1 g
Zout 2,0 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN