Gevogelte

TAM EENDENVLEES

GEWICHT: 1 KG

ARTIKELNUMMER: 37603003

Heerlijk voor verschillende toepassingen. We hebben het dijenvlees van de Veluwse eend gemarineerd met knoflook, tijm en rozemarijn en vervolgens langzaam gekonfijt. Het resultaat is om te smullen.

Au-Bain-Marie

Verwarm het eendenvlees in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm het eendenvlees in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

Pan

Verwarm 5 tot 8 minuten op middelhoog vuur.

97% eendenvlees, knoflook, zout, tijm, rozemarijn.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 926
Energie kcal 221
Vet 16,8 g
– waarvan verzadigd vet 7,3 g
Koolhydraten 0,2 g
– waarvan suiker 0,2 g
Vezel 0,1 g
Eiwit 17,7 g
Zout 1,2 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN