Gevogelte

PARELHOEN DIJENVLEES

GEWICHT: 230 gram

ARTIKELNUMMER: 37602002

Een verfijnde wildsmaak. Het Franse vlees van parelhoendijen heeft een stevige, malse structuur en is ook nog eens lekker sappig. We hebben de dijen uitgebeend, gekonfijt en gemarineerd met verse grove kruiden en knoflook. Een smaaktopper.

Au-Bain-Marie

Verwarm de dijenvlees in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de dijenvlees in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

Pan

Bak het dijenvlees op middelhoog vuur voor 5 tot 8 minuten in een anti-aanbak pan voor een krokant resultaat.

95% parelhoendijen, knoflook, zout, rozemarijn, tijm.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 671
Energie kcal 160
Vet 9,4 g
– waarvan verzadigd vet 2,4 g
Koolhydraten 0,4 g
– waarvan suiker 0,4 g
Vezel 0,2 g
Eiwit 18,5 g
Zout 1,9 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN