Stoof

STOOF VAN HERT EN WILDZWIJN

GEWICHT: 2 KG

ARTIKELNUMMER: 67602001

Een combinatie van heerlijk hertenvlees uit Schotland en een mix van wildzwijnvlees uit de USA en Nederland. We hebben het vlees sous-vide gegaard met laurier, zilverui, spek en champignons en vervolgens gebonden met kruidkoek. Een ware smaaksensatie.

Au-Bain-Marie

Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 85 °C.

Steamer

Verwarm de stoof in de vacuüm verpakking voor 15 minuten op 90 °C.

Pan

Verwarm de stoof voor 10 tot 15 minuten op middelhoog vuur.

20% wildzwijnvlees, 19% hertenvlees, water, champignons, spek (varkensvlees, water, zout, aroma, glucosesiroop, specerij extract, palmvet, gehydrolyseerd eiwit (raapzaad, mais), rookaroma, rook), zilverui, kalfsjus (rundvlees, water, wortel, prei, ui, gemodificeerd zetmeel, suikerbietensap, appelsap, citroensap, pectine, rode wijn, tomaat, zout, aroma, suiker, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen (o.a. laurier), maltodextrine, natuurlijk aroma), ui, ontbijtkoek (roggebloem, glucose-fructose stroop, invertsuikerstroop, roggemoutmeel, zetmeel, kruiden en specerijen), gemodificeerd zetmeel, olijfolie.

Voedingswaarden per 100g:

Energie kJ 528
Energie kcal 125
Vet 5,7 g
– waarvan verzadigd vet 2,2 g
Koolhydraten 6,1 g
– waarvan suiker 2,5 g
Vezel 0,5 g
Eiwit 11,2 g
Zout 0,6 g

Bevroren  |  bewaar bij -18° C. Ontdooi het product alvorens bereiding. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Houdbaarheid na ontdooien: 5 dagen.

Vers  |  bewaar bij maximaal 7° C.
Houdbaarheid: 42 dagen.

Word geïnspireerd

GERELATEERDE PRODUCTEN